0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Uitwisseling & Return

We willen dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop

Controleer dit zo snel mogelijk na ontvangst en open de accessoires niet voordat u de hoofditem (en) op maat hebt gecontroleerd. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, dan ruilen of retourneren we deze graag met inachtneming van dit retourbeleid.

 

Retourbeleid

Als je een deel of je hele bestelling wilt retourneren voor een terugbetaling of omruiling, moet je ons hiervan binnen 14 dagen na levering op de hoogte stellen. U kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het gedeelte met voltooide bestellingen van uw account op deze website of per e-mail of telefonisch.

Houd er rekening mee dat:

1. Artikelen moeten nieuw, ongebruikt en met alle labels nog worden teruggestuurd. Retourzendingen die beschadigd, vuil of gewijzigd zijn, worden mogelijk niet geaccepteerd. Artikelen moeten worden geretourneerd in de verpakking zoals ze aan u zijn geleverd.

2. Terugbetalingen worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de eerste transactie heeft gebruikt. Nadat we uw teruggave hebben verwerkt, kan het enkele extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld op uw creditcard of bankrekening heeft bijgeschreven.

3. Als het artikel niet acceptabel is, sturen we het terug met een uitleg van de redenen voor het retourneren.

4. Bewaar het bewijs van verzending wanneer u de goederen naar ons terugstuurt. Dit is voor uw eigen veiligheid in het geval goederen verloren gaan tijdens het transport.

 

Recht om te annuleren

U hebt een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren onder de Regels voor consumentencontracten (informatie, annulering en extra kosten). Zie onze pagina Annuleringsrecht voor alle details.

 

Restitutiebeleid

Voor retourneringsaanvragen of annuleringen van gehele bestellingen die binnen 14 dagen na de dag na levering van de bestelling zijn ontvangen, zullen wij uw betaling terugbetalen, inclusief de verpakkings- en verzendkosten (behalve de extra kosten die ontstaan ​​als u voor een ander type levering dan de goedkoopste kiest) door ons aangeboden type standaard levering). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de bestelde artikelen.

Voor verzoeken om gedeeltelijke bestelling die binnen 14 dagen na de dag na levering zijn ontvangen, zullen we de kosten van het bestelde artikel terugbetalen. Verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de bestelde artikelen.

Gehele of gedeeltelijke retourverzoeken voor bestellingen die na 14 dagen van de dag na levering zijn ontvangen, kunnen naar eigen goeddunken worden geaccepteerd en een creditnota of omruiling worden aangeboden. De verpakkings- en verzendkosten zijn niet restitueerbaar en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de bestelde artikelen.

Standaardverpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de ruilartikelen vervolgens naar ons worden geretourneerd voor terugbetaling, in welk geval ze van de terugbetaling worden afgetrokken. Expressverpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen moeten vooraf worden betaald.